Kiinnostaako yhteisö- ja kimppa-asuminen?

Nyt on haettavana kuuden hengen ryhmävuokra-asunto osoitteessa Pastellintie 8, 37630 Valkeakoski. Kiinteistö ja asunnot sopivat liikuntarajoitteisille.

Talossa on pyörä/ulkoiluvälinevarasto, 2 talosaunaa, hissi ja kuivaushuone. 32 autopaikkaa. Etäisyys keskustasta 2,3 km. Lähietäisyydellä kolme päivittäistavarakauppaa, bussipysäkki (myös pikavuoro Hki), Lotilan uimaranta. Valkeakosken ammattiopistoon, Tietotien lukioon ja Hämeen Ammattikorkeakouluun matkaa 1,5 km.

Ryhmävuokra-asunnossa jokaisella asukkaalla on oma huone ja kylpyhuone noin 20 m2. Keittiö, olohuone, tilava eteinen, terassi, parveke ja kodinhoitohuone ovat yhteiskäytössä. Yhteiskäytössä olevat sisätilat ovat 64,5 m2. Huoneisiin on mahdollista sijoittaa oma jääkaappi ja osaan kylpyhuoneista voi pienin muutoksin asennuttaa myös oman pyykinpesukoneen. Vuokrasopimus tehdään jokaiselle asukkaalle omana. Vuokra 390 €/kk sisältää vesimaksun ja sähkön.
Vuokravakuus 1 kk:n vuokraa vastaava. 

Autopaikka 13 €/kk. Saunavuoro 10 €/kk. Jokainen voi varata oman saunavuoron  ja autopaikan niin halutessaan.

Asuntoja voi hakea ensisijaisesti 3-6 hengen ryhmänä. Asuntoa voi hakea myös yksin, jolloin Valkeakosken Asunnot Oy etsii vapaisiin huoneisiin asukkaat ryhmäasuntohakemuksen jättäneistä hakijoista.

Jos olet kiinnostunut asumisesta ryhmävuokra-asunnossa, ota yhteyttä sähköpostilla asuntohakemus@valkeakoski.fi ja otsikoi viestisi ”Ryhmäasunto”. Kerro sähköpostissa itsestäsi ja keitä muita mukanasi mahdollisesti muuttaisi. Jos haet yksin, kerro itsestäsi ja minkä tyyppisiä asuinkumppaneita toivot. 

Asukasvalintaa ryhdytään tekemään viikolla 4. Asunnon mahdolliset pienet pintakunnostukset tehdään siten, että muuttamaan pääsee viimeistään 1.3.2022. 

Jotta yhteisöstä tulisi toimiva, kysymme tarvittaessa lisätietoja. Asukkaille järjestetään tapaaminen ennen vuokrasopimusten allekirjoittamista.
Lisätietoja puh. 0403356071.

Kohteeseen voi tutustua tarkemmin osoitteessa
https://valkeakoskenasunnot.fi/kiinteisto/pastellintie-8/

Valkeakoskeen ja sen palveluihin voit tutustua esim. verkkosivuilla https://www.valkeakoski.fi